www.mbsb-semakloan.com
LAMAN UNTUK PINJAMAN PERIBADI MBSB
www.mbsb-semakloan.com merupakan bahagian Pinjaman peribadi (personal loan department) atau “Pusat Perkhidmatan Semakan Kelayakan” untuk membantu pemohon membuat semakan kelayakan , semakan status pembiayaan pinjaman dengan MBSB (Malaysia Building Society Berhad).

Pinjaman Peribadi MBSB ini adalah khas untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun, syarikat-syarikat yang ada potongan Biro Perkhidmatan Angkasa (BPA), ataupun Government Linked Company (GLC) seperti TNB, TM, Universiti, Pos Malaysia, SYABAS, PUAS, Risda, MAB (Malaysia Airport Berhad), Puncak Niaga, dan lain-lain.
KELEBIHAN UNTUK PINJAMAN PERIBADI MBSB
Perkhidmatan kami meliputi seluruh Malaysia (Semenanjung, Sabah, dan Sarawak). Perkhidmatan Pinjaman Kerajaan Kita KHAS kepada Badan Berkanun, Kakitangan Kerajaan, Kerajaan Tempatan yang berkhidmat lebih dari satu bulan. Untuk membuat Kiraan Kelayakan PERCUMA. Sila klik Borang Permohonan untuk
Semakan Kelayakan MBSB Percuma
Kami ada Sistem Semakan "Permohonan Pinjaman". Jadi kakitangan Kerajaan boleh membuat semakan "status pinjaman anda disini, sekiranya anda tidak terima sebarang jawapan dari agen/ pegawai pemasaran anda. Sila hantar Nama Penuh, nombor IC, pakej yang sedang dimohon, dan nombor handphone ke page "Hubungi Kami" untuk semakan status pembiayaan anda.
Klik semakan status pembiayaan
Kami boleh poskan borang kepada anda, jika kawasan anda diluar pekhidmatan kami.
Sila Klik lokasi / negeri anda.